Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Waarom zou u Amber Glass When Packaging Beauty-Producten moeten kiezen?

Certificaat
China Hebei Jia Zi Biological Technology Co.,LTD certificaten
China Hebei Jia Zi Biological Technology Co.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
zeer aardig product. goed verpakt.

—— Duy Pham

de leverancier Jenny Guan was groot om met, nuttige, goed geïnformeerd, en herinnering te werken. Jenny antwoordde snel en bood onmiddellijk een oplossing aan. Het product zelf is groot. Houd van de steen zwarte kleur.

—— Rosland Butler

zeer snelle reactietijden. de producten kwamen in goede staat vrij snel en. het product is ook goede kwaliteit.

—— Duy Pham

Goede kwaliteit op deze gekleurde flesjes en kappen. Verschepen was zoals verwacht voor internationale levering. Grote mededeling over de orde met snelle reacties van de verkoper. Dank!

—— Bryson Rast

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Waarom zou u Amber Glass When Packaging Beauty-Producten moeten kiezen?
Laatste bedrijfsnieuws over Waarom zou u Amber Glass When Packaging Beauty-Producten moeten kiezen?

Waarom zou u Amber Glass When Packaging Beauty-Producten moeten kiezen?

Het ontwerpen van een lijn van schoonheidsproducten is geen eenvoudige taak. Zo vele details gaan in de planning van en het bewerken van de perfecte goederen. Na zo veel het harde werk het kiezen en sourcing de materialen en het creëren van de perfecte recepten, het is taai om te realiseren er nog veel verlaten werk is. Daarna, moeten de samenstelling, de lotion, of de lippenpommade van uw nieuwe zaken aan het recht worden gepast verpakkend alvorens het proces om uw producten op de markt te brengen zelfs kan beginnen. Kiezen van de juiste verpakking is meer geïmpliceerd dan selecterend het goedkoopst of het meest prettiest. De verschillende materialen en willekeurige ontwerpelementen zoals kleur hebben zelfs schijnbaar echte en essentiële die gevolgen voor de goederen binnen hen worden opgeslagen.

Als dusdanig, zijn er vele belangrijke redenen om amberglas te gebruiken wanneer het verpakking van schoonheidsproducten. Sommige van deze redenen zijn nauw verwant aan waarom de chemisch-gevoelige etherische oliën het best in glas worden opgeslagen. Zelfs nog meer, is het enkele zelfde factoren die tot geneesmiddelen en zelfs de meeste alcoholen die in amberglas worden verpakt leidden. De decoratieve ontwerpelementen van opzij verpakking, amber-gekleurd glas is mooi op zijn en is een nuttig verpakkingsmateriaal met een lange geschiedenis van het beschermen van de punten wij de meesten taxeren.

Bartijd : 2022-10-14 10:02:38 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Hebei Jia Zi Biological Technology Co.,LTD

Contactpersoon: Miss. Angel

Tel.: 19930715424

Fax: 86-311-68034309

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)